BENCHMARK-MATKAT

Hankkeessa toteutetaan alueiden välisiä benchmarkkausmatkoja. Koronapandemiatilanteen vuoksi tällä hetkellä hanke ei toteuta ulkomaan benchmark-matkoja ne korvataan kotimanmatkoilla.

TULEVAT BENCHMARK-MATKAT

Lapista ja Pohjois-Karjalasta Kainuuseen syksyllä 2021

Tervetuloa tutustumaan Kainuun ihmeeseen!

Mitä maaseudulla Kainuussa tapahtuu? Onko koronan keskellä syntynyt uusia innovaatioita ja millaisia oppeja olisi monistettavaksi kotiseudulle? Haluaisitko jakaa omia oivalluksiasi muiden itä- ja pohjoissuomalaisten maaseudun yrittäjien ja toimijoiden kanssa? Lähde mukaan benchmark-matkalle Kainuuseen lokakuussa!

Benchmark-matka järjestetään Pohjois-Karjalasta ja Lapista Kainuuseen lokakuussa 2021 (viikko 40 tai 41) kahden yöpymisen pituisena kiertomatkana (3 pv, 2 yötä). Sekä Joensuusta että Rovaniemeltä lähdetään matkaan pikkubusseilla. Benchmark-matka sisältää yritysvierailuja, verkostoitumista sekä uuden oppimista mm. innovaatiotyöpajan muodossa. Matkan omavastuuhinta on osallistujamäärästä riippuen noin 150-200 € /hlö ja Rural Future -hanke kattaa siitä ylimenevät kustannukset (matkat, majoitukset, vierailukohteet, kouluttajat). Ruokailut hotelliaamiaista ja kahvitarjoiluja lukuun ottamatta ovat omakustanteisia. Osallistujat huolehtivat myös itse asianmukaisista matkavakuutuksista ja -asiakirjoista.

Sinulla on nyt mahdollisuus ilmoittautua jo alustavasti mukaan matkalle sekä vaikuttaa matkan sisältöön vastaamalla tähän ENNAKKOKYSELYYN. Sitovat ilmoittautumiset matkalle kerätään elokuussa 2021 benchmark-ohjelman valmistuttua. Matkaohjelma ja -aikataulu sekä linkki sitoviin ilmoittautumisiin päivitetään tälle sivulle. Matka toteutetaan koronatilanne huomioiden. Lisätietoja hankehenkilöiltä.


Länsi-Suomi 29.9.-2.10.2020

Matkan aikana aikana tutustumme länsisuomalaisten yrittäjien visioiden todeksi tulemiseen ja menestystarinoihin. Matkan alustaviin kohteisiin kuuluvat mm. Keskisen Kyläkauppa Tuurissa, Kyrö Distillery Company -ruisviskin tislaamo, luomuhunajalla kansainvälisillekin markkinoille tähtäävä Sugar Daddies CO Isossakyrössä, sekä luonnonkosmetiikkayritykset Fiini Naturally ja Henua Organics. Lisäksi ohjelmaan kuuluu ”innovaatiopäivä”, jolloin saat paikallisilta asiantuntijoilta palautetta tuote- ja/tai palvelukonseptistasi yrityksesi tulevaisuuden kehittämistyötä varten!

Matkan alustava ohjelma: Ohjelma_luonnos_28.8.2020_osallistujille (PÄIVITETTY 28.8.2020), aiemmat versiot: Ohjelma_luonnos_21.8.2020_osallistujille , Ohjelma_alustava_12.8.2020_osallistujille

Jos ilmoittaudut Rural Future -hankkeeseen su 6.9. mennessä, ehdit vielä mukaan Länsi-Suomen benchmarkkausmatkalle! Matka on tällä hetkellä toteutumassa osallistujamäärän puolesta. Paikkoja on kuitenkin vielä jäljellä, joten mukaan mahtuu vielä! Jos haluat siis mukaan benchmarkkausmatkalle, niin ilmoittaudu mukaan hankkeeseen viimeistään su 6.9.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/D66635862B95957C Tämä ilmoittautuminen on alustava eikä sido sinua vielä toimenpiteisiin. Ilmoittautumisen jälkeen olemme yhteydessä sinuun.


Berliini 20.-23.1.2020

Ensimmäinen benchmarkkausmatka toteutettiin tammikuussa 2020 Saksaan Berliinin ja sen lähistölle liittyen suoramyyntiin, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Matkaan kuului osallistuminen International Green Weekille.

Katso alla oleva video matkasta (kesto 1:31)