TULEVAISUUSMYLLYTYS

SAVE THE DATE 

Kierrosta kasvuun -tulevaisuusmyllytys 

Onko sinulla suunta hukassa ja kartta kadoksissa? Löytyykö repustasi kaikenlaista, jolle et ole ihan vielä keksinyt käyttöä? Lähde mukaan tutkimusmatkalle maaseudun tulevaisuuteen hyvässä seurassa! 

Tulevaisuusmyllytys Save The Date

Kierrosta kasvuun -tulevaisuusmyllytys tarjoaa sinulle eväät suunnan löytämiseen. Myllytys on maaseututeemainen hackathon, jonka avulla luodaan nopeasti ratkaisuja elinkeinotoiminnan haasteisiin kuten sivuvirtojen hyötykäyttöön, tuotteiden jatkojalostukseen tai haja-asutusalueen palveluihin. Tarvitsemme retkelle mukaan juuri sinut maaseudun yrittäjä, tekijä, kehittäjä, rahoittaja, opiskelija & kouluttaja jalostamaan parempaa huomista maaseudulle! 

Ideoiden myllytys jäsentyy kolmen tapaamisen ympärille Joensuussa, Rovaniemellä sekä verkossa yli Suomen: 

SIEMENTEN KYLVÖ 4.2.2021 

ORASTUS 5.2.2021 

SADONKORJUU 11.2.2021 


Seuraa ohjelman tarkentumista verkkosivuillamme! 
Voit myös ilmoittautua mukaan jo nyt haastajaksi, ratkaisijaksi tai sparraajaksi sähköpostilla:
Jaana Puhakka, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset (jaana.puhakka@maajakotitalousnaiset.fi)
Reeta Sipola, Lapin ammattikorkeakoulu (reeta.sipola@lapinamk.fi 

Aloitus- ja lopetustilaisuuksien välillä kehitysideoita työstetään monialaisissa pienryhmissä verkkoalustaa hyödyntäen. Yrittäjänä pääset tuomaan esiin oman yritystoimintasi haasteita, joihin saat uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Voit osallistua kehittämiseen myös itse, tai toimia sparraajana kehittäjätiimeille. Opiskelijoilla on mahdollisuus myös opintopisteisiin. Parhaat viikon aikana syntyneet ideat palkitaan rahapalkinnoilla sekä tuella ideoiden jatkokehittämiseen.

Myllytyksen järjestää Rural Future -hanke yhteistyössä mm. Pohjois-Karjalan ja Lapin Kauppakamarien, VTT:n sekä Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Itsenäinen ennakkoluento 

”Maaseutu murroksessa – muutostrendejä ja kehityspolkuja kestävään tulevaisuuteen” 

Ma 7.12. klo 10-12 (etäyhteys) 

Satu Lähteenoja, Demos Helsinki 

Ilmoittaudu jaana.puhakka@maajakotitalousnaiset.fi