OSALLISTUMISMAKSUT

Osallistumismaksuja on päivitetty koronapandemiatilanteen hankkeeseen aiheuttamien muutoksien vuoksi. Tällä hetkellä hanke ei toteuta ulkomaan benchmarkkausmatkoja vaan ulkomaan benchmarkkausmatka korvataan toisella kotimaan benchmarkkausmatkalla. Tämä ulkomaan benchmarkkausmatkan korvaava matka suuntautuu Länsi-Suomeen. Korvaava matka sisältää myös ”innovaatiopäivän”, jossa saat palautetta omasta tuote/palvelukonseptistasi.

Maksuosuutesi riippuu valituista koulutuspalveluista:

  • 600 €:n maksuosuus sisältää koulutukset (sis. myös pääsyn hankkeessa aiemmin toteutettujen koulutuksien koulutusmateriaaleihin ja -nauhoitteisiin) ja ensimmäisen kotimaan benchmarkkausmatkan sis. innovaatiopäivän (kohde Länsi-Suomessa). Saat tästä maksusta 50 €:n alennuksen, jos osallistut kaikille avoimeen ja maksuttomaan Tulevaisuuspolku-pienryhmäsparrauskokonaisuuteen.
  • 400 €:n maksuosuus sisältää kotimaan benchmarkkausmatkan Itä-Suomesta Lappiin tai Lapista Itä-Suomeen. Tälle kotimaan benchmarkkausmatkalle osallistumisen edellytyksenä on hankkeen koulutuksiin ja ensimmäiselle kotimaan benchmarkkausmatkalle osallistuminen.
  • NY- ja 4H-yrittäjien osallistumismaksu 200 € sisältää koulutukset ja kotimaan benchmarkkausmatkan (Itä-Suomesta Lappiin tai Lapista Itä-Suomeen)

Esimerkki: Olet suorittanut kaikille avoimen ja maksuttoman Tulevaisuuspolku-pienryhmäsparrauskokonaisuuden, jolla saat 50 €:n alennuksen koulutuksiin ja Länsi-Suomen benchmarkkausmatkaan. Valitset koulutukset ja Länsi-Suomen benchmarkkausmatkan (600 € – 50 € = 550 €) ja toisen kotimaan benchmarkkausmatkan (400 €). Maksuosuutesi on tällöin yhteensä 950 €.

Jos yrityksestäsi osallistuu hankkeeseen lisäksesi toinen henkilö, tämän toisen henkilön maksuosuus on 400 € sisältäen koulutukset ja Länsi-Suomen benchmarkkausmatkan.

Voit maksaa osallistumismaksut useammassa erässä.